Un moment del Curs Ecodolor 2018

Un moment del Curs Ecodolor 2018

Del 17 al 19 de gener, l’Hospital Universitari de Bellvitge i el Campus de Ciències de la Salut de Bellvitge de la Universitat de Barcelona acullen el Curs Ecodolor 2018, dedicat aquest any a la columna cervical i toràcica.

El Curs està organitzat pels Drs. Tomàs Domingo i Víctor Mayoral, del Servei d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor de l’HUB, i per la Dra. Maribel Miguel Pérez, de la Facultat de Medicina de la UB.

Ecodolor ofereix uns coneixements teòrics i pràctics que poden ajudar l’especialista en dolor a realitzar mitjançant ecografia diferents tècniques intervencionistes per al tractament del dolor crònic a nivell cervical, facial i dorsal. El seu objectiu és consolidar coneixements de nivell intermedi assolits en edicions precedents amb la incorporació d’àrees anatòmiques que requereixen una especialització més avançada.

La seva metodologia està formada per breus sessions teòriques seguides de tallers pràctics i activitat a quiròfan que inclou aspectes molt diversos.

Aquesta 10a edició del Curs, ha estat precedides d’una sèrie de conferència magistrals sobre neuroanatomia i sonoanatomia de la regió cervical i toràcica.

18 de gener de 2018

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email