Dues professores infermeres que fan una estada del Màster de Gestió en Salut de la Universitat de Magallanes (Xile) visiten l'hospital

L’Hospital Universitari de Bellvitge va rebre la visita, el passat 7 de març, de dues professores infermeres que realitzen una estada de perfeccionament del Màster de Gestió en Salut de la Universitat de Magallanes (Xile). El motiu de la visita va ser conèixer els continguts de la gestió de la qualitat i el monitoratge de les cures infermeres, així com analitzar la metodologia, els criteris i els estàndards de l’avaluació de la qualitat. La representació de les professores va estar formada per la Sra. Ana Pascual Prado i la Sra. Patricia Ruiz Vera.

La visita va ser organitzada per la Unitat de Formació de l’HUB. La benvinguda i presentació institucional de l’Hospital van anar a càrrec de la Sra. Rosa Soldevila, subdirectora infermera, i la Sra. Gemma Martínez, cap d’àrea infermera de Formació i Docència. Posteriorment, va tenir lloc una reunió de treball amb la participació de la Sra. Lourdes Pastor, cap d’àrea infermera de Qualitat i Seguretat Clínica, i les membres del seu equip: les Sres. Mercè Girona i Mercè López, infermeres clíniques, i la Sra. M. Carmen González, secretària de la Unitat.

Abril 2013

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email