Dues professores de la Universitat de Göteborg visiten l’HUB

El passat dia 25 de novembre, l’Hospital Universitari de Bellvitge va rebre la visita de dues professores de Teràpia Ocupacional, la Sra. Gudrun Johansson i la Sra. Lisbeth Claesson, de la Universitat de Göteborg (Suècia). El motiu de la seva estada va ser conèixer l’activitat de l’HUB com a centre col·laborador de pràctiques, amb vista a mantenir intercanvis dins del marc del programa Erasmus.

Les acompanyava la Sra. Cristina Rodríguez, coordinadora de programes d’intercanvi de l’Escola Universitària Creu Roja, escola de la qual l’Hospital Universitari de Bellvitge és centre col·laborador per a les estades clíniques dels alumnes de Teràpia Ocupacional.

La recepció i benvinguda a l’HUB va anar a càrrec de la Sra. Gemma Martínez, cap d’àrea de Formació Continuada, Docència i Recerca, juntament amb la Sra. Natividad González, supervisora del Servei de Rehabilitació, i la Sra. Coral Navarro, terapeuta ocupacional responsable de les estades clíniques dels alumnes.

Després de la presentació, van visitar el Servei de Rehabilitació i Teràpia Ocupacional, on es desenvolupen les tasques de rehabilitació del malalt d’ambulatori. Posteriorment, van accedir a les unitats d’hospitalització per tal d’observar diferents actuacions amb els malalts ingressats afectats de patologies d’àmbits com ara la neurologia o la cirurgia vascular.

Enero 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email