Dia del Resident del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

El passat dia 20 de desembre, es va celebrar a la sala d’actes de l’Hospital el X Dia del Resident del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT). Es tracta de una jornada científica, coordinada pels tutors docents (Drs. Coscujuela, Pablos i Tramunt), en la qual tots els residents del Servei, a excepció dels R-1, presenten una comunicació sobre un tema general, tècnica quirúrgica o cas clínic.

Es van presentar 12 comunicacions i, a més, els Drs. Ezagüi, Fontalva i Fraga, residents de cinquè any, van exposar la seva experiència durant les rotacions externes que han fet a hospitals de França i Regne Unit. Van tancar l’acte els tutors docents i el Dr. Portabella per agrair als residents la feina feta i felicitar-los per les comunicacions presentades. Com es tradició, la sessió va ser moderada per profesionals externs al servei, en aquest cas el Dr. David Moreta, excap clínic del Servei, i el Dr. Ramon Huguet, cap del Servei de COT de l’Hospital Sant Joan de Déu. En la inauguració de l’acte, van participar el Dr. Frederic Portabella, cap del Servei de COT, i la Dra. Rosa Villalonga, presidenta de la Comissió de Docència de l’Hospital, que va felicitar el Servei per haver arribat a la desena edició de la jornada i va agrair als residents la tasca que realitzen diàriament.

El mateix dia, també es va celebrar el Sopar de Nadal d’acomiadament de la promoció 2010-2014 i bateig del nous residents del Servei. Per al Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, és una satisfacció poder celebrar aquesta jornada, que es fa amb la intenció de reconèixer la tasca assistencial que realitzen els residents durant tot l’any.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email