El dia 31 de desembre, se celebrarà la primera edició a Sitges de la cursa Sant Silvestre Sitgetana, organitzada pel Club GT Triatló amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sitges. La sortida es donarà a les 17.00 h a la Platja de la Fragata, i tindrà un recorregut de 5 km. Aquesta cursa, a part del seu vessant esportiu i lúdic, també té un caràcter solidari, ja que una part de la recaptació es destinarà al Grup de Malalties Minoritàries de l’Hospital Universitari de Bellvitge. Hi haurà dorsal 0, amb donació de 5€.

Sitges s'afegeix aquest any a les poblacions que acullen la tradicional cursa de cap d'any

El grup de l’Hospital Universitari de Bellvitge es va constituir el passat mes de juny, després d’alguns mesos de treballs previs, amb l’objectiu de buscar sinergies entre els seu membres, compartir una manera de treballar, i estrènyer el vincle amb les associacions de pacients.

Malgrat que són infreqüents, hi ha més de 7.000 malalties minoritàries, el que fa que afectin en conjunt a un 5-7% de la població general (uns 30 milions d’afectats a la Unió Europea i entre 300.000 i 400.000 a Catalunya). Els professionals de Bellvitge tracten més de 200 malalties minoritàries que engloben més de 3.000 pacients, la majoria en el marc d’unitats multidisciplinàries.

Més informació sobre la cursa

Inscripcions

Més informació sobre el grup de malalties minoritàries

19 de desembre

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email