Compartim Coneixement – Compartim Experiències: Intervenció del treballador social sanitari en l’equip multidisciplinari

El dia 17 de juny, es va celebrar la IV Jornada Compartim Coneixement – Compartim Experiències, que va estar dedicada a presentar la intervenció del treballador social sanitari en el marc d’un equip multidisciplinari. Va estar presidida per la directora infermera, Sra. Antònia Casado, i coordinada per la cap d’àrea infermera de la Unitat de Formació Continuada, Sra. Gemma Martínez.

Durant la primera part, amb el títol Què és el que fem i com ho fem, es va presentar la cartera de serveis de treball social en els diferents àmbits de la GTMS. A continuació, sota el títol Experiència a través d’un cas, es va presentar la intervenció multidisciplinària del treballador social, la infermera de l’UFIS de Geriatria, i l’enllaç amb l’atenció primària.
 
Per últim, es van visualitzar línies de col·laboració i coordinació del Treball Social Sanitari a nivell territorial, en àmbits com ara en l’atenció a la cronicitat. La Sra. Lourdes Pastor, cap d’àrea infermera de Qualitat, Seguretat Clínica i Procés Transversal, va ser la coordinadora i moderadora d’aquesta taula, en la qual van participar la Sra. Rosa Carrasco Coria, referent de Treball Social a la DAP Costa de Ponent; la Sra. Sandra Soler Soto, referent de la Unitat Treball Social; la Sra. Carmen Cabot García, infermera clínica de l’UFIS de Geriatria, i la Sra. Maite Cantos Santamaria, supervisora d’Hospitalització a Domicili i Enllaç amb l’Atenció Primària del nostre hospital.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email