Comença la construcció del nou aulari del campus de Bellvitge de la UB

Durant el mes de gener, es van iniciar les obres de construcció del nou edifici del campus Ciències de la Salut de Bellvitge de la Universitat de Barcelona, que està previst que s’acabin a finals d’aquest 2012. L’edifici tindrà setze aules de diversa capacitat, tres aules d’informàtica, catorze sales de treball en grup i deu laboratoris de pràctiques dotats amb tot l’equipament necessari.

Les obres estan finançades amb fons concedits al Campus d’Excel·lència Internacional HUBc, dins del pla d’enfortiment i del Pla d’inversions de les universitats públiques de Catalunya del Departament d’Economia i Coneixement.

El campus Ciències de la Salut de Bellvitge de la UB acull la docència dels graus d’Infermeria, de Medicina, d’Odontologia i de Podologia i dels dos primers cursos de Ciències Mèdiques Bàsiques, a més de diversos postgraus propis i màsters oficials. En total, hi estudien 3.358 persones i hi treballen 727 docents i 89 membres del col·lectiu del PAS.

Així mateix, les aules del campus també les utilitzen grups de l’Hospital Universitari de Bellvitge, de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i dels hospitals odontològic i podològic de la UB per a activitats formatives i científiques.

Març 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email