L’Hospital Universitari de Bellvitge ha iniciat avui la campanya de vacunació contra la grip dels professionals; que es mantindrà activa fins al 30 de novembre. Durant tot aquests dies els treballadors del centre podran anar-se a vacunar a la Unitat Bàsica de Prevenció. A més, un professional es desplaçarà per determinats serveis de l’hospital per administrar “in situ” la vacuna.

Per tal de conscienciar als treballadors de la importància de la vacunació, la Unitat Bàsica de Prevenció ha llançat la campanya “The grip is coming! Vacuna’t” i ha editat un vídeo on els mateixos professionals desmenteixen falses creences sobre la vacuna de la grip i recorden la necessitat de vacunar-se per evitar la transmissió als pacients i reduir l’impacte de la malaltia.

Vegeu el vídeo “The grip is coming! Vacuna’t”.

Vacuna't contra la grip

Vacuna't contra la grip

La vacunació de la grip està indicada per a tots els professionals sanitaris. Si no estan vacunats poden transmetre el virus de la grip als seus pacients mentre els atenen, i també a les persones del seu entorn familiar. Això és encara més important i preocupant en el cas de malalts amb alt risc de complicacions a causa de la grip. Els professionals sanitaris no vacunats poden ser un factor clau en l’extensió de brots epidèmics en centres sanitaris.

D’altra banda, en les èpoques d’epidèmia, si no es vacunen, els professionals tenen una probabilitat molt més alta d’emmalaltir (ja que estan en contacte amb molts casos de grip) i, per tant, de no poder desenvolupar la seva tasca assistencial en un moment en què l’activitat és molt més alta del que és habitual (amb el perjudici que comporta per a la salut individual i col•lectiva).

30 d’octubre de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email