Cinc facultatius de centres de la Gerència Territorial Metropolitana Sud formen part del conjunt de professionals que han estat reconeguts pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, aquest mes de novembre, amb el Premi a l’Excel·lència Professional, en reconeixement a la qualitat de la seva tasca assistencial, el recorregut professional, el compromís i la integritat.

Cinc facultatius de la GTMS obtenen el premi a l’excel·lència professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

La Dra. Maria León, de l’EAP de La Gavarra de Cornellà de Llobregat, ha rebut el guardó en qualitat de “metgessa d’urgències, metgessa de família, tutora, i ara gran experta en el repte d’atendre millor la salut mental dels nostres pacients”.

El Dr. Enric Juncadella, a l’EAP Centre de L‘Hospitalet de Llobregat, ha estat premiat com a membre “de les primeres i difícils promocions de residents de Medicina Familiar i Comunitària”, i és qualificat pel COMB com “un gran senyor metge”.

El Dr. Humbert Salvadó Llauradó, actualment jubilat i que ha treballat els darrers anys a l’EAP Alt Penedès, ha estat guardonat per tota una vida dedicada als seus pacients i a la seva professió.

El Dr. Josep M. Grinyó, cap del Servei de Nefrologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge, ha estat premiat com a investigador destacat en l’ambit de les malalties renals i el trasplantament renal.

Finalment, el Dr. Enric Esplugas, cap del Servei de Cardiologia de l’HUB fins a la seva recent jubilació, ha rebut el guardó com a pioner de l’hemodinàmica cardíaca.

També han rebut el premi professionals amb una estreta vinculació amb el nostre territori com són la Dra. Elena Camell, especialista en Medicina Interna de l’Hospital Sant Camil – Consorci Sanitari del Garraf, la Dra. Carme Cabezas, actualment subdirectora general de Promoció de la Salut, i la Dra. Roser Marquet, que ara desenvolupa la seva tasca professional en el consultori municipal de Sant Cebrià de Vallalta.

Gener 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email