Els dies 2, 9 i 16 de juny, s’ha dut a terme a l’Hospital Universitari de Bellvitge el I Cicle de Sessions Clinicoformatives compartides entre professionals infermers experts de l’HUB i els gestors de casos i infermers d’enllaç d’Atenció Primària. El segon cicle està previst per al novembre.

Cicle de sessions clinicoformatives compartides entre professionals infermers de l’Hospital i d’Atenció Primària

Aquestes sessions, que van ser inaugurades per la directora infermera territorial, Sra. M. Antonia Casado, tenen com a objectiu compartir coneixements i mantenir una línia de col·laboració entre els professionals dels diferents àmbits per tal de garantir la continuïtat assistencial dels pacients en alguns processos concrets.

Aquest any, s’han incorporat al programa temes relacionats amb l’atenció a persones amb processos crònics i/o situacions específiques com ara la malaltia respiratòria crònica, la insuficiència cardíaca i l’abordatge de cures complexes.

L’organització d’aquesta activitat ha anat a càrrec conjuntament de l’Àrea d’Infermeria de Processos Transversals i Formació Continuada de l’HUB, la Direcció d’Atenció Primària Costa de Ponent i la Coordinació de Processos d’Infermeria de la DAP Costa Ponent.

Juliol 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email