Benvolguts i benvolgudes,

Des de dilluns dia 11 de juliol sóc el director gerent de l’Institut Català de la Salut. Accepto aquesta responsabilitat amb il·lusió i alhora amb realisme. Crec sincerament que la nostra institució té una gran potencialitat i això implica que continuarà essent l’empresa pública proveïdora de serveis sanitaris referent a Catalunya tant en l’assistència com en la docència i la recerca.

Carta de presentació del nou director gerent de l'Institut Català de la Salut

En aquest moment de dificultats econòmiques, la innovació ha de ser un dels nostres principals objectius, i la capacitat d’innovar la teniu els i les professionals. Ens cal un model assistencial més col·laboratiu i transparent entre els diferents nivells assistencials que podem assolir amb l’ajuda de les tecnologies de la comunicació que tenim ja al nostre abast i que seguirem implementant.

Gràcies al vostre compromís, podrem donar resposta a les necessitats objectives dels nostres pacients. Vosaltres sou el principal actiu de l’organització i, en aquests moments, hem de treballar conjuntament per donar una resposta òptima a la ciutadania.

Sóc conscient de les dificultats que el necessari ajustament pressupostari generen i ben segur que haurem de prendre decisions que malauradament no poden ser a gust de tothom, amb el compromís que siguin decisions que tinguin coherència i argumentació tècnica. Per aquest motiu, us demano la vostra col·laboració per treballar conjuntament.

Agraeixo la confiança que el Departament de Salut i el Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut han dipositat en la meva persona i espero correspondre amb dedicació intensa i encert.

Joaquim Casanovas
Director gerent

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email