Imatge del aliments recollits a la campanya

Aquesta setmana s’ha portat a terme a la cafeteria de l’Hospital Universitari de Bellvitge la campanya “Un esmorçar d’un quilo”, una iniciativa de l’empresa de restauració Clece per celebrar el Dia Internacional per l’Eradicació de la Pobresa. En total, els professionals del centre han aportat 180 quilos d’alimentació seca (pasta, llegums, oli, llet, conserves). Clece ha doblat aquesta quantitat i per tant el volum total de la recollida ha estat de 360 quilos, que s’han lliurat a la Creu Roja de L’Hospitalet. Aquesta entitat farà arribar els aliments a les 1.300 famílies amb infants petits que ajuda regularment.
Al llarg dels tres dies que ha durat la campanya, 17, 18 i 19 d’octubre, Clece ha ofert als clients la possibilitat de pagar un esmorzar estàndard (un cafè amb llet més un croissant) lliurant un quilo de menjar no perible.
Creu Roja ha participat en aquesta campanya a través de “L’Aliança Humanitària”, un projecte per garantir una alimentació saludable als infants en situació de gran vulnerabilitat a Catalunya