Un moment de l'acte de benvinguda als nous residents

Un moment de l'acte de benvinguda als nous residents

L’Hospital Universitari de Bellvitge ha acollit avui una nova promoció de facultatius interns residents titulats en les diferents branques de Ciències de la Salut per les quals el nostre centre està acreditat per tal d’iniciar la seva especialització. Han donat la benvinguda als nous facultatius la Dra. Cristina Capdevila, directora de l’hospital, i la Dra. Rosa Villalonga, cap d’estudis i presidenta de la Comissió de Docència de l’HUB.

Aquesta benvinguda ha donat el tret de sortida a alguns dels cursos que en aquesta etapa inicial realitzaran, en una formació unificada, tots els residents de l’Hospital de Bellvitge, Hospital de Viladecans i Atenció Primària Costa de Ponent.

Dins d’aquest programa docent, destaca la celebració, fins al proper 1 de juny, del Curs d’urgències medicoquirúrgiques. Orientat a la iniciació als aspectes més rellevants de l’atenció urgent en un hospital de tercer nivell, així com a d’altres coneixements d’interès per als residents, aquest curs compta com a docents amb facultatius especialistes de la majoria de serveis mèdics i quirúrgics del nostre hospital, així com altres professionals.

Aquesta és la 45a promoció de metges interns residents de l’Hospital Universitari de Bellvitge. Durant aquests anys, s’han format al nostre centre uns 3.000 especialistes.

25 de maig de 2018

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email