El passat 16 de juny, es va inaugurar a l’espai Bellvitge Art de Consultes Externes l’exposició de fotografia A Síria, abans de la revolta, de Lau Peray.

Lau Peray, facultatiu especialista del Servei de Radiodiagnòstic del nostre Hospital, és una persona polifacètica que reuneix aquí dues de les seves passions, els viatges i la fotografia, art que ha practicat tota la vida i en què ha tingut el mestratge, entre d’altres, de Miquel Bargalló i Xavier Miserachs.

Bellvitge Art inaugura l’exposició ‘A Síria, abans de la revolta’, de Lau Peray

Per veure el catàleg de l’exposició, cliqueu aquí.
A Síria, abans de la revolta és fruit de dues estades en aquest país l’any 2010. Ens ensenya un país que el fascina, mitjançant el subtil fil conductor de la vida quotidiana de la gent, amb persones que passegen, fan compres i miren botigues, i nens que juguen i miren la càmera amb curiositat.

Ens ensenya les contradiccions i virtuts d’una societat amb fotografies que diuen molt més del que es veu a primer cop d’ull. És una mirada particular anterior les revoltes que estan produint canvis democràtics en aquests moments en molts països de la Mediterrània.

Juny 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email