Un moment de la inauguració del curs

Un moment de la inauguració del curs

L’Hospital Universitari de Bellvitge acull avui i demà el II Curs d’Actualització en Malalties Respiratòries Cròniques. El curs està organitzat pel Servei de Pneumologia de l’hospital i s’adreça principalment a metges d’atenció primària i altres facultatius interessats en aquestes patologies i a professionals d’infermeria i fisioterapeutes tant d’hospital com d’atenció primària.

Al llarg de les dues jornades, s’oferirà un coneixement actualitzat del diagnòstic i el tractament de malalties tan importants com són la malaltia pulmonar obstructiva crònica, la síndrome d’apnea obstructiva del son, l’asma, les malalties intersticials pulmonars, la insuficiència respiratòria crònica i el càncer de pulmó.

El Curs inclou no només debats i ponències, sinó també tallers pràctics sobre procediments com ara l’espirometria forçada, el tractament de l’apnea del son amb CPAP (pressió positiva contínua de la via aèria), els dispositius d’oxigenoteràpia i nebulització, o les tècniques de fisioteràpia, entre d’altres.

Així mateix, el curs servirà per divulgar el coneixement de les diverses rutes assistencials existents que es coordinen des de l’àmbit de l’atenció primària i des del Servei de Pneumologia de l’hospital i, més en general, per continuar reforçant els lligams entre els professionals d’ambdós nivells assistencials.

10 de maig de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email