Professionals de l'HUB participen en el programa 'Salut i empresa' de Ràdio Kanal Barcelona

Diferents professionals mèdics i d’infermeria de l’Hospital Universitari de Bellvitge han continuat participant en el programa Salut i empresa de Ràdio Kanal Barcelona (RKB), amb el qual el nostre centre col·labora regularment des de fa diverses temporades.

El Sr. Àlex Andújar, infermer de de la Unitat de Diàlisi i Trasplantament Renal de l’HUB, hi va parlar sobre el trasplantament renal de donant viu. Poder escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

En un altre programa, la Sra. Sílvia Millat, cap de la Unitat d’Atenció a l’Usuari i Suport a la Gestió Administrativa Assistencial, hi va parlar sobre l’atenció al ciutadà en el nostre centre. Va estar acompanyada per la Sra. Ana Rodríguez, administrativa responsable del Call Center. Podeu escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

El Dr. Antonio Soriano, facultatiu especialista en Aparell digestiu i membre de la Unitat Funcional de Càncer Colorectal, va parlar en un altre d’aquests espais sobre la prevenció del càncer colorectal. Podeu escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

Finalment, la Sra. Gemma Martínez Estalella, cap de la Unitat de Formació Continuada HUB-HV i cap d’àrea infermera de Formació, Docència i Recerca, hi va parlar sobre l’atenció multidisciplinària a la dona víctima de maltractaments. Podeu escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

Setembre 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email