Un grup de directius de la xarxa hospitalària Spire Healthcare, del Regne Unit, van visitar el 15 de març l’Hospital Universitari de Bellvitge, en el marc d’una visita a l’ICS per conèixer les prestacions i el funcionament de l’entorn informàtic SAP.

Directius de la xarxa hospitalària britànica Spire Healthcare visiten l’Hospital Universitari de Bellvitge

Acompanyats del Sr. Jordi Gabaldà i d’altres responsables del Projecte Argos de l’ICS, van ser rebuts pel subgerent de l’HUB, Dr. Alfredo García, i altres membres del Comitè de Direcció.

La jornada va començar amb una sessió de presentació general del nostre centre i del Projecte Argos. A continuació, van visitar les àrees de Consultes Externes, Urgències, Admissions i Facturació, on es van interessar tant pels aspectes assistencials com, sobretot, pels aspectes econòmics i de facturació del SAP.

Posteriorment, els directius de Spire Healthcare van participar en el Centre Corporatiu en una sessió informativa sobre aquest entorn informàtic, que des de l’any passat ja està implantat en tots els hospitals i àmbits d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut.

La visita al nostre Hospital va estar coordinada pel Dr. Miquel Fernández Castañer, cap de la Secretaria Tècnica de la Gerència Territorial Metropolitana Sud.

Spire Healthcare una xarxa de 37 hospitals privats d’arreu del Regne Unit, amb més de 7.600 empleats, i que tracta anualment més de 930.000 pacients.

Març 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email