Alumnes de Publicitat i Relacions Públiques de la UB realitzen pràctiques a l’Hospital Universitari de Bellvitge

Un grup d’alumnes de 4t curs del grau de Publicitat i Relacions Públiques de l’Escola Superior de Relacions Públiques de la Universitat de Barcelona van visitar el passat 21 de novembre l’Hospital Universitari de Bellvitge per tal de realitzar una pràctica de desenvolupament d’un acte protocol·lari de caràcter acadèmic.

Van ser rebuts per la Sra. Marta Corderas, cap de la Unitat de Relacions Institucionals, Protocol i Imatge Corporativa, que va col·laborar amb la professora de l’assignatura en el disseny i la direcció de la pràctica.

El treball va consistir a simular l’organització d’un acte amb la presència d’autoritats de primer nivell, per a la qual cosa es va agafar com a model el III Curs de Cirurgia de Càncer de Mama, celebrat fa uns mesos en el nostre hospital.

Un dels aspectes bàsics de l’exercici va ser que els alumnes es poguessin posar en el rol de les autoritats, els organitzadors i els assistents, per tal d’entendre millor les seves necessitats i expectatives.

Es van treballar aspectes com ara la logística de l’esdeveniment per establir la previsió d’hostesses, de seguretat, de càtering, servei de megafonia, servei de traducció, rètols indicatius, audiovisuals i comunicació, entre d’altres. També es va tractar l’elaboració del programa de protocol, i, durant l’acte, qüestions com ara la rebuda als amfitrions, línies de salutació, reunió a la sala de recepció, taula presidencial, situació d’autoritats i convidats en el pati de butaques, i entrades, acompanyaments i comiats.

Està previst que, durant el 2012, es repeteixi aquesta col·laboració, per tal d’efectuar pràctiques d’altres temes del programa de l’assignatura.

Gener 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email