Actes de comiat i benvinguda als facultatius residents de l’Hospital Universitari de Bellvitge

L’Hospital Universitari de Bellvitge va acollir el passat 13 de maig l’acte de comiat de la promoció de 97 facultatius residents (76 residents de l’HUB i 18 residents de Medicina familiar i comunitària i 3 residents d’Infermeria de Medicina familiar i comunitària) que han finalitzat el seu període de formació de postgrau en el centre.

L’acte es va iniciar amb una sessió clinicopatològica titulada ‘Paciente inmunodeprimido con fiebre y adenopatías generalizadas’, a càrrec de la Dra. Melany Pestaña Fernández, resident del Servei de Medicina Interna, i moderada pel Dr. Manuel Rubio Rivas, del Servei de Medicina Interna i la Dra. Fina Climent Esteller, del Servei d’Anatomia Patològica.

Un cop finalitzada la sessió, es va donar pas al lliurament d’orles i diplomes presidit pel Dr. Carlos Bartolomé, director mèdic de l’Hospital Universitari de Bellvitge, acompanyat per la Dra. Rosa Villalonga, cap d’estudis de Formació Sanitària Especialitzada i coordinadora mèdica de Docència i el Dr. Antonio Coscujuela, vicepresident de la Comissió de Docència. L’acte va finalitzar amb la tradicional fotografia de la promoció.

Així mateix, durant el mes de maig s’han incorporat a l’hospital 85 nous facultatius residents per començar a cursar la seva especialització. Aquests, juntament amb els 58 nous residents de Medicina Familiar i Comunitària i un de l’Hospital de Viladecans, han assistit al Curs d’urgències medicoquirúrgiques organitzat per l’HUB per tal d’iniciar-se en els aspectes més rellevants de l’atenció urgent en un hospital de tercer nivell, així com altres coneixements d’interès: aspectes legals, seguretat, hospitalització a domicili i medicina del treball, entre d’altres. A més, s’ha dut a terme el curs d’iniciació a la bioètica, introducció a la informàtica, seguretat i riscos laborals.

Com a complement, a les aules del Campus de la UB a Bellvitge s’han realitzat tallers d’habilitats clíniques pràctiques i un curs de simulació de casos clínics urgents, impartit per residents d’anys superiors.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email