La sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge va acollir el passat 10 de maig l’acte de comiat a la promoció de 97 facultatius residents (80 residents de l’HUB i 17 residents de medicina familiar i comunitària) que han finalitzat aquests dies el seu període de formació de postgrau en el nostre centre.

Acte de comiat dels 97 facultatius residents que han finalitzat la formació de postgrau en els nostres centres

L’acte es va iniciar amb una sessió clinicopatològica titulada Dona de 20 anys amb infiltrats pulmonars i agranulocitosi, en què la discussió clínica va anar a càrrec de la Dra. Sílvia Gómez-Zorrilla, metge resident de Medicina Interna. Així mateix, van participar en l’exposició del cas la Dra. Victoria Álvarez, metge resident de Radiologia, i la Dra. Nadia Villena, metge resident d’Anatomia Patològica. La taula va ser moderada pel Dr. Joan Mañá, del Servei de Medicina Interna, i la Dra. M. Teresa Soler, del Servei d’Anatomia Patològica.

Per veure la foto de grup de la promoció, cliqueu aquí.

Un cop finalitzada aquesta sessió clinicopatològica, es va iniciar l’acte de lliurament de les orles i diplomes als nous especialistes, presidit pel Dr. Albert Salazar, director mèdic de l’HUB, acompanyat per la Dra. Rosa Villalonga, cap d’estudis de Formació Sanitària Especialitzada i coordinadora mèdica de Docència, i pel Dr. Antoni Coscujuela, vicepresident de la Comissió de Docència.

L’acte va finalitzar amb la tradicional fotografia de la promoció. Com cada any, des de l’Hospital donem les gràcies a tots aquests professionals per la seva estada entre nosaltres i per la feina feta, i els desitgem molts èxits a nivell personal i professional.

Maig 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email