Acte de comiat dels 96 facultatius residents que han finalitzat la formació de postgrau en el nostre centre

La sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge va acollir el passat 8 de maig l’acte de comiat a la promoció de 96 facultatius residents (83 residents de l’HUB i 12 residents de medicina familiar i comunitària i 1 resident d’Infermeria de Salut Mental) que han finalitzat aquests dies el seu període de formació de postgrau en el nostre centre.

L’acte es va iniciar amb una sessió clinicopatològica titulada “Varó de 66 anys ingressat al Servei de Medicina Interna per febre i infiltrats pulmonars”, en què la discussió clínica va anar a càrrec de la Dra. Raquel Pascual Cascón, metge resident de Pneumologia. Així mateix, van participar en l’exposició del cas la Dra. Gemma Priego Alquézar, metgessa resident de Radiologia, i la Dra. M. Rosario Taco Sánchez, metge resident d’Anatomia Patològica. La taula va ser moderada per la Dra. Francesca Mitjavila Villero, del Servei de Medicina Interna, i la Dra. Fina Climent i Esteller, del Servei d’Anatomia Patològica.

Un cop finalitzada aquesta sessió clinicopatològica, es va iniciar l’acte de lliurament de les orles i diplomes als nous especialistes, presidit pel Dr. Albert Salazar, director assistencial de la Gerència Territorial Metropolitana Sud, acompanyat per la Dra. Rosa Villalonga, cap d’estudis de Formació Sanitària Especialitzada i coordinadora mèdica de Docència i pel Dr. José Manuel Crespo, vocal de la Comissió de Docència.

L’acte va finalitzar amb la tradicional fotografia de la promoció. Com cada any, des de l’Hospital donem les gràcies a tots aquests professionals per la seva estada entre nosaltres i per la feina feta, i els desitgem molts èxits a nivell personal i professional.

Maig 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email