Fotografia de grup dels residents

Fotografia de grup dels residents

La sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge va acollir l’acte de comiat de la promoció de 96 facultatius residents (75 facultatius residents del l’HUB i 16 facultatius residents de Medicina familiar i Comunitària i 4 residents d’Infermeria de Medicina familiar i Comunitària), que finalitzen aquests dies el seu període de formació de postgrau en el nostre centre.

L’acte es va iniciar amb una sessió clinicopatològica titulada “Febre i lesió hepàtica. A propòsit d’un cas”, que va estar moderada per la Dra. Mònica Miró Martín i la Dra. Carla Bettónica Larrañaga, tutores del Servei de Cirurgia General Digestiva; la Dra. Núria Sabé Fernández, tutora del Servei de Malalties Infeccioses, i la Dra. Anna Petit Montserrat, del Servei d’Anatomia Patològica.

Com a discussors van participar-hi la Dra. Laura Soldevila Boixader i el Dr. Daniel Camprubí Ferrer, metges residents de Medicina Interna; la Dra. Marina Vila Tura, metgessa resident de Cirurgia General i Digestiva; el Dr. Néstor David Toapanta Gaibor, metge resident de Medicina Intensiva; el Dr. Pau Tarrús Bozal, metge resident de Cirurgia Plàstica i Reparadora, el Dr. Diego Enrique Nova Vaca, metge resident de Radiologia, i la Dra. Laura Ferrazza Martín, metgessa resident d’Anatomia Patològica.

Un cop finalitzada aquesta sessió clinicopatològica, es va iniciar l’acte de lliurament de les orles i diplomes als nous especialistes, presidit per la Dra. Monserrat Figuerola, gerent territorial de l’Institut Català de la Salut a l’Àrea Metropolitana Sud, acompanyada per la Dra. Encarna Grifell, directora de Planificació Estratègica i Avaluació de la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’Institut Català de la Salut, i la Dra. Rosa Villalonga, cap d’Estudis de Formació Sanitària Especialitzada i coordinadora mèdica de Docència de l’HUB.

L’acte, que va tenir lloc el dia 25 d’abril, va finalitzar amb la tradicional fotografia de la promoció. Com cada any, des de l’hospital donem les gràcies a tots aquests professionals per la seva estada entre nosaltres i per la feina feta, i els desitgem molts èxits a nivell personal i professional.

10 de maig de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email