L'acte de comiat a les tres infermeres va ser també un reconeixement del seu perfil professional

Tres infermeres clíniques de l’HUB de llarga i reconeguda trajectòria, Cristina Ortega, Montse Tegido i Maria Tubau, es van acomiadar el 15 de desembre de tots els companys i companyes amb motiu de la seva jubilació, i ho van fer d’una forma molt activa: amb l’organització d’una taula rodona que va servir per debatre sobre la importància i el futur de la infermera clínica.

Van participar a la trobada prestigioses infermeres d’altres institucions –algunes amb estrets vincles amb l’HUB – com són Eulàlia Juvé, directora del Programa d’harmonització d’estàndards de cures de l’ICS; Margarida Peya, professora d’infermeria de la UB; Montserrat Artigas, directora de Cures Infermeres de l’ICS, i Gemma Martínez, directora d’infermeria de l’hospital Clínic. També va participar a la taula rodona la Dra. Núria Virgili, facultativa especialista del Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’hospital.

L’Hospital Universitari de Bellvitge reconeix des del 1989 el perfil de competències de la infermera clínica, una figura que ajuda a millorar la qualitat de les cures, prevenir complicacions, garantir la satisfacció dels pacients i la continuïtat de les cures, racionalitzar els recursos, i donar suport especialitzat a l’equip assistencial en l’àmbit de les seves competències.

15 de desembre de 2016

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email