Acollida als nous professionals adscrits a la Direcció Infermera

Com cada estiu, l’Hospital Universitari de Bellvitge ha organitzat el programa d’acollida al nous professionals adscrits a la Direcció Infermera que desenvoluparan la seva tasca professional en les diferents unitats assistencials de l’hospital.

El programa ha inclòs entrevistes per part de les infermeres gestores de la Unitat de Recursos Humans. Així mateix, ha inclòs la Sessió de Benvinguda dirigida a infermeres, que es va realitzar els dies 22 i 23 de juny. Aquesta activitat, d’una durada de 8.30 hores, va servir per impartir formació en temes de seguretat clínica, prevenció de riscos laborals, control de la infecció, i per oferir informació general de l’hospital i dels principals elements de suport clínic dels quals disposa l’hospital.

El programa d’acollida també inclou la Sessió de Benvinguda dirigida als altres professionals adscrits a la Direcció Infermera (fisioterapeutes, tècnics especialistes, entre d’altres), amb una durada de 3.30 hores.

Així mateix, aquest programa integra el Curs de l’Estació de Treball d’Infermeria d’Hospitalització GACELA-CARE i SILICON, dirigit a les infermeres, de 14 hores de durada, així com el Curs de l’Estació de Treball d’Auxiliar d’Infermeria d’hospitalització GACELA-CARE. Aquestes dues formacions tenen com a objectiu proporcionar els coneixements necessaris en el maneig i la utilització dels aplicatius informàtics per a la gestió de les cures d’infermeria.

Els professionals que han participat en aquest programa d’activitats han estat un total de 86, dels quals 56 són infermeres. Un cop completada la seva assistència a aquestes activitats de formació genèriques, els professionals ja són o seran acollits pels serveis als quals van destinats, on cada equip els introduïrà en el funcionament i les necessitats específiques de la seva àrea.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email