Treball social

Treball social

El dia 21 de març s’ha celebrat el Dia Mundial del Treball Social, que aquest any ha tingut com a lema “Promoure la comunitat i la sostenibilitat mediambiental”.

Amb motiu d’aquesta commemoració, l’ICS ha publicat un vídeo -que ha estat filmat en bona part al nostre centre- on la coordinadora de Treball Social de la institució explica la tasca que realitzen aquests professionals. Als vuit hospitals de l’ICS, els treballadors i treballadores socials han atès 14.475 persones durant l’any 2016, i a l’atenció primària han realitzat 388.082 visites.

D’una manera breu, en el vídeo s’evoquen algunes de les tasques clau del treball social sanitari, com són l’assistència a les sessions clíniques de primera hora del matí conjuntament amb la resta de l’equip assistencial, la valoració i entrevista amb els pacients a les plantes d’hospitalització, l’espai d’atenció a les famílies per acompanyar-se i treballar l’impacte de la malaltia, o l’atenció a l’Àrea d’Urgències dels aspectes socials i culturals, part indissoluble en un model d’atenció integral.

Vegeu el vídeo

23 de març de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email