103 facultatius residents finalitzen la formació de postgrau a l'hospital

La sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge va acollir el passat 7 de maig l’acte de comiat a la promoció dels 103 facultatius residents (84 residents de l’HUB, 15 residents de Medicina Familiar i Comunitària i 4 residents d’Infermeria de Medicina Familiar i Comunitària) que han finalitzat aquests dies el seu període de formació de postgrau en el nostre centre.

L’acte es va iniciar amb una sessió clinicopatològica titulada “Tromboembolismo pulmonar e infartos cerebrales múltiples en una mujer joven”, en què la discussió clínica va anar a càrrec del Dr. Joan Gómez Junyent, metge resident de Medicina Interna. Així mateix, van participar en l’exposició del cas la Dra. Natalia Romero Martínez, metge resident de Radiologia, i la Dra. Marta Terricabras Carol, metge resident d’Anatomia Patològica. La taula va ser moderada per la Dra. Beatriz Rosón Hernández, del Servei de Medicina Interna, i el Dr. Xavier Sanjuan Garriga, del Servei d’Anatomia Patològica.

Un cop finalitzada aquesta sessió clinicopatològica, es va iniciar l’acte de lliurament de les orles i diplomes als nous especialistes, presidit pel Dr. Carlos Bartolomé, director mèdic de l’Hospital Universitari de Bellvitge, acompanyat per la Dra. Rosa Villalonga, cap d’estudis de Formació Sanitària Especialitzada i coordinadora mèdica de Docència, i pel Dr. Antonio Coscujuela, vicepresident de la Comissió de Docència.

L’acte va finalitzar amb la tradicional fotografia de la promoció. Com cada any, des de l’Hospital donem les gràcies a tots aquests professionals per la seva estada entre nosaltres i per la feina feta, i els desitgem molts èxits a nivell personal i professional.

Juny 2014

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email